Sörfőzde

Történetünk

A csepeli Rizmajer Sörfőzde már több mint két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, „konzervatív” sörfőző eljárások határozzák meg, melyek ugyanakkor kéz a kézben járnak a legújabb technológiák, innovatív eszközök és berendezések alkalmazásával. Sörfőzdénkben a sörök gyártásakor kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel.

A Rizmajer Sörfőzdében 1994-es alapítása óta számos fejlesztésre került sor, technikai újítások egész sorát vezettük be, egy dologban azonban a Rizmajer sosem ismert kompromisszumot: a sör minőségében. A klasszikus Rizmajer sörök – világos, konyakos meggyes, rumos szilvás és még sorolhatnánk – gyártása mellett folyamatosan inspirálódunk, hogy folyamatosan a legkülönlegesebb ízekkel és ízkombinációkkal lephessük meg söreink rajongóit.

Azért, hogy a kézműves sörök kedvelői autentikus környezetben fogyaszthassák a Rizmajer Sörfőzde különlegességeit, 2012 júniusában megnyitott csepeli sörházunk, 2017 februárjától pedig már a város szívében, a József körúton is megkóstolhatják a sörkedvelők a Rizmajer különlegességeit.